Als je op zoek bent naar een echte fashion shoot, dan is er geen betere manier om dat te doen dan een fotoshoot in een fotostudio.

Sinds 2019 ben ik actief als bruidsfotograaf en help jullie graag met vastleggen van de prachtige herinneringen van die dag.


FASHION SHOOT


Als je op zoek bent naar een echte fashion shoot, dan is er geen betere manier om dat te doen dan een fotoshoot in een fotostudio. Je kunt je eigen unieke look creëren met professionele fotografie en licht, waardoor je foto’s dynamischer en professioneler zullen uitzien. Je kunt je eigen kleding en accessoires kiezen en er een persoonlijk tintje aan geven. Bovendien kun je je foto’s opnemen in je portfolio of website.Een fotoshoot in een fotostudio heeft ook veel andere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van professionele apparatuur en achtergronden. Niet alleen krijg je mooiere foto’s, je kunt ook experimenteren met verschillende poses en stijlen. Verder kan ik als fotograaf je helpen bij het verbeteren van je poses en krijg je tips over hoe je het beste kunt poseren. 


Ook als je op zoek bent naar een professionele fotograaf, is een fotoshoot in een fotostudio de beste optie. Bijdsfotografie is gespecialiseerd in fashion fotografie, Bastiaan IJssel de Schepper kan je helpen om je look perfect vast te leggen. Je krijgt advies over kleding, make-up, accessoires en poses. Verder krijg je persoonlijke begeleiding van de fotograaf, zodat je je comfortabel voelt tijdens de shoot. 


Al met al, als je een fashion shoot wilt die professioneel en stijlvol is, dan is een fotoshoot in een fotostudio de beste optie. Boek nu je eigen fashion shoot en geniet van een echte fotoshoot met professionele apparatuur, begeleiding en foto’s. De foto’s die je krijgt, zullen je er geweldig uit laten zien.


Prijzen en pakketten

get fit girl

Fashion shoot Lite

€ 100

*5 foto's hoge resolutie JPG bestanden
*30 minuten
*1 persoon
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

get fit girl

Fashion shoot Mid

€125

*10 foto's hoge resolutie JPG bestanden
*60 minuten
*1 persoon
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

get fit girl

Fashion shoot Pro

€ 200

*20 foto's hoge resolutie JPG bestanden
*120 minuten
*1 persoon
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

Ik help je graag met het vastleggen van jullie bijzondere dag.Heeft u vragen of wilt u meer weten over mij en mijn werk?


Neem dan gerust contact met me op via e-mail of telefonisch contact. Ik ben altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan uw projecten. Als u contact met me opneemt, krijgt u een snelle reactie. Mijn e-mailadres is info@bijdsfotografie.com en mijn telefoonnummer is 0031 06 25343179. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en om een product van hoge kwaliteit te leveren. 


Als u meer informatie wilt, neem dan contact met me op.


© 2022. BY BIJDS FOTOGRAFIE. OP ALLE FOTOSHOOTS EN PRODUCTEN ZIJN DE ALGEMENE-VOORWAARDEN EN DE PRIVACY-VERKLARING VAN TOEPASSING. KVK. 76493695 / BTW.NL003092039B52