Als fotograaf heb ik een passie voor het vastleggen van mooie momenten. Of het nu gaat om huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie of portretfotografie, ik geniet ervan om de beste foto’s te maken.

Bastiaan IJssel de Schepper

Met huwelijksfotografie ben ik er trots op om de emoties en het verhaal van een bruiloft vast te leggen. Mijn stijl is gericht op het vastleggen van alle mooie momenten die tijdens de bruiloft plaatsvinden. Ik ben altijd op zoek naar manieren om het verhaal van de bruiloft te vertellen door middel van mijn foto’s.


Bedrijfsfotografie is een andere belangrijke stap voor mij. Dit is een geweldige manier om bedrijven te helpen hun verhaal en producten te laten zien. Ik help bedrijven om hun visuele vermogen te verbeteren door het maken van professionele foto’s die hun verhaal vertellen.Portretfotografie is ook een van mijn specialiteiten. Ik hou ervan om mensen vast te leggen in hun element. Of het nu gaat om een professioneel portret, een geschiedenis, of een mooie herinnering, portretfotografie is een geweldige manier om een persoonlijk verhaal te vertellen.


ALS FOTOGRAAF BEN IK ALTIJD OP ZOEK NAAR MANIEREN OM MIJN WERK TE VERBETEREN. OF HET NU GAAT OM HET MAKEN VAN PRACHTIGE HUWELIJKSFOTO’S, HET VASTLEGGEN VAN EEN BEDRIJFSVERHAAL, OF HET MAKEN VAN INDRUKWEKKENDE PORTRETTEN, IK BEN ALTIJD BEZIG OM DE BESTE FOTO’S TE MAKEN. Fotograaf Groningen.


Kantoor
restaurant dot
livemuziek
portret
repowerd
dancemusic
huiskamer
portret
model
portret

Ik help jullie graag als fotograaf met het vastleggen van speciale momenten.

Fotograaf Groningen.

...


Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Groningen of daar buiten? Dan ben je bij Bijdsfotografie aan het juiste adres. Sinds 2019 ben ik actief als huwelijksfotograaf en is mijn grootste passie om de speciale dag, namelijk de huwelijksdag als trouwfotograaf vast te leggen.

 

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen uit je leven en daarom is het zo belangrijk dat deze memorabele dag soepel verloopt en dat je hierop met een goed en fijn gevoel kan terugkijken. Een goede trouwfotograaf is dan ook essentieel om deze dag mooi vast te laten leggen. Bijdsfotografie is gespecialiseerd in het vastleggen van huwelijken en zal er alles aan doen om van jullie grote dag, de mooiste herinnering te maken.

 

Ik ben gevestigd in Groningen, maar kom op locatie binnen en buiten Nederland.


BIJDSFOTOGRAFIE TROUWFOTOGRAAF GRONINGEN


Ik help je graag met het vastleggen van jullie bijzondere dag.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over mij en mijn werk?


Neem dan gerust contact met me op via e-mail of telefonisch contact. Ik ben altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan uw projecten. Als u contact met me opneemt, krijgt u een snelle reactie. Mijn e-mailadres is info@bijdsfotografie.nl en mijn telefoonnummer is 0031 06 25343179. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en om een product van hoge kwaliteit te leveren. 


Als u meer informatie wilt, neem dan contact met me op.


Follow me on Instagram

@bijdsfotografie

© 2022. BY BIJDS FOTOGRAFIE. Op alle Fotoshoots en producten zijn de algemene-voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing. KVK. 76493695 / BTW.NL003092039B52