OVEREENKOMST EN VOORWAARDEN.

Bijdsfotografie

sony a7 r V

Overeenkomst en voorwaarden.


Na akkoord op dit voorstel ontvang je een eerste factuur van €250,- Bij opdrachten met een investering boven de €1500,-ontvang je twee weken voor de opdracht een tweede factuur van €750,- Na oplevering van de foto’s volgt de definitieve afrekening. Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing welke in de bijlage worden meegestuurd. Onderstaande additionele voorwaarden 1.a. zijn specifiek van toepassing op bruidsfotografie.

Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing welke in de bijlage worden meegestuurd. Onderstaande additionele voorwaarden zijn specifiek van toepassing op deze overeenkomst en prevaleren t.o.v. die van de DuPho. 


Annulering of wijziging datum 1.a.

De opdracht kan tot één jaar vooraf kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt 50% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Dit is ook van toepassing bij een wijziging van de trouwdatum. Bij annulering of wijziging van de trouwdatum minder dan 90 dagen voor de trouwdatum wordt het volledige overeengekomen bedrag in rekening gebracht. De reden hiervoor is dat ik de betreffende datum vrij houdt en andere opdrachten heb moeten afwijzen. In veel voorkomende gevallen dekt een bruiloftsverzekering bovenstaande kosten voor het annuleren of wijzigen van een trouwdatum.


Annulering of wijziging datum 2.b.

De opdracht kan tot 3 maanden vooraf kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt 50% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging van de opdrachtdatum minder dan 31 dagen voor de opdrachtdatum wordt 75% van het volledige overeengekomen bedrag in rekening gebracht. De reden hiervoor is dat ik de betreffende datum vrij houdt en andere opdrachten heb moeten afwijzen.


Ziekte.

Indien ik wegens ziekte of ander lichamelijk letsel niet in de gelegenheid ben om de opdracht te fotograferen, ben ik niet aansprakelijk voor eventueel geleden (financiële) schade en/of gemaakte kosten. In een dergelijke geval help ik je met het zoeken naar een vervangende fotograaf, die een soortgelijke stijl van fotografie hanteert en de werkzaamheden tegen dezelfde voorwaarden namens mij zal verrichten. Ik heb daarvoor een uitgebreid netwerk van goede fotografen. Indien er geen vervangende fotograaf beschikbaar is en ik de opdracht moet annuleren, ontvang je de gedane betalingen uiteraard terug.


Technische problemen.

Ik zal alle redelijke maatregelen treffen om de risico’s op technische problemen zoveel als mogelijk te beperken. Zo worden al mijn foto’s gelijktijdig op twee geheugenkaartjes weggeschreven, heb ik meerdere camera’s en lenzen bij mij en hanteer ik een uitgebreide back-upstrategie. Bij technische problemen ben ik niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of gemaakte kosten.


Verzekering.

Uiteraard beschik ik over een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Een eventuele tweede fotograaf en/of assistent valt ook onder deze verzekering.

Auteursrechten.

Het auteursrecht op de foto’s berust bij mij. Jullie mogen de foto’s onbeperkt gebruiken voor zakelijk doeleinden. Omgekeerd mag ik de beelden gebruiken voor eigen zakelijke promotie en acquisitie. Ik zal dit altijd vooraf met je afstemmen. Mijn Algemene voorwaarden zijn online na te lezen: https://www.bijdsfotografie.com/algemene-voorwaarden/


Privacy & AVG.

Mijn verklaring omtrent privacy is online na te lezen: https://www.bijdsfotografie.com/ privacyverklaring/ In het kort: als je mij inhuurt heb ik wat gegevens van je nodig om met je te communiceren of om je iets per post op te kunnen sturen. Ik leg niet meer gegevens vast dan noodzakelijk en als ik de gegevens niet meer nodig heb verwijder ik ze zodra dat kan en mag.


Vragen?

Neem gerust contact met mij op.

e-mail info@bijdsfotografie.com of bel 06-25343179.

Met vriendelijke groet, Bastiaan IJssel de Schepper