Een huwelijk. Een bijzonder moment in jullie leven. Zo moet dat ook vastgelegd worden. Als trouwfotograaf is het mijn grootste passie om jullie grote dag te mogen vastleggen.

Sinds 2019 ben ik actief als bruidsfotograaf en help ik jullie graag met het vastleggen van deze prachtige dag.

Trouwfotograaf GroningenEen bruidsfotograaf voor jullie belangrijke dag


 

Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen uit je leven. Daarom is het van belang dat deze memorabele dag soepel verloopt. Een goede trouwfotograaf is dan ook essentieel. Dat jullie met een fijn gevoel terug kunnen kijken naar de belangrijkste dag uit jullie leven, vind ik belangrijk. Voordat ik aan de slag kan, is het voor mij dan ook essentieel om jullie goed te leren kennen. Zo kan ik tijdens de bruiloft mijn gang gaan en al jullie speciale momenten vastleggen.

 

Ik ben bruidsfotografie gaan doen omdat ik op deze manier de meest bijzondere momenten van koppels kan vastleggen. Voor mij is er niks mooiers dan het maken van een huwelijksreportage. 

 

Zo ga ik te werk als trouwfotograaf

 

Op jullie grote dag, sta ik de hele dag dichtbij jullie om alle speciale momenten, groot of klein, vast te leggen. Ik zorg ervoor dat ik altijd mijn camera paraat heb, zodat ik geen moment mis. Tijdens de bruiloft laat ik alles het liefste zoveel mogelijk op zijn beloop gaan, maar soms zal ik jullie een aanwijzing geven (vaak met betrekking tot het licht). Voor mij is het belangrijkste dat jullie genieten van de dag en dat ik de mooie moment voor jullie vastleg. 


Wil je liever een op maat pakket dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ik help je graag met het vastleggen van jullie bijzondere dag.


Prijzen en pakketten

huwelijk

Pakket Lite

€ 850

5 uur fotografie + album

*150/200 foto's hoge resolutie JPG bestanden
*Drone beelden
*Foto album 25/20 cm
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

bruidsjurk

Pakket Mid

€ 1350

8 uur fotografie + album

*200/300 foto's hoge resolutie JPG bestanden
*Drone beelden
*Foto album 25/20 cm
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

bruidsboeket

Pakket Pro

€1750

12 uur fotografie + album

*300/400 foto's hoge resolutie JPG bestanden
* Drone beelden
* Foto album 25/20 cm
*Online Gallery om te delen met familie en vrienden
*Extra foto's is mogelijk in overleg.
*Extra uren zijn mogelijk in overleg.

Wil je liever een op maat pakket dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ik help je graag met het vastleggen van jullie bijzondere dag.Heeft u vragen of wilt u meer weten over mij en mijn werk?


Neem dan gerust contact met me op via e-mail of telefonisch contact. Ik ben altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan uw projecten. Als u contact met me opneemt, krijgt u een snelle reactie. Mijn e-mailadres is info@bijdsfotografie.com en mijn telefoonnummer is 0031 06 25343179. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en om een product van hoge kwaliteit te leveren. 


Als u meer informatie wilt, neem dan contact met me op.


Trouwalbum

 

Een tastbare herinnering van je bruiloft; dat wil toch iedereen. Daarom maak ik standaard een trouwalbum met herinneringen aan jullie prachtige dag. Welk pakket je ook kiest voor je trouwdag, een fotoalbum met indruk van jullie namen op de kaft, is altijd inbegrepen. Naast een geprinte fotoalbum, zorg ik ook voor een online galerij met jullie trouwfoto’s erin. Deze is makkelijk te delen met vrienden en familie. 


Trouwfotograaf Groningen

 

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Groningen, dan lijkt het me leuk om kennis te maken. Omdat ik in Groningen woon weet ik wat de leukste plekken zijn om jullie te fotograferen, ook los van jullie bruiloft. Zijn jullie nog opzoek naar de beste locatie voor jullie bruiloft? Bekijk dan deze lijst met trouwlocaties in Groningen. Natuurlijk ben ik door heel Nederland te boeken als trouwfotograaf. 


Verschillende pakketten


Bijdsfotografie biedt negen verschillende pakketten aan, waarvan er drie gericht zijn op de huwelijksdag. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en helpt erbij om jouw huwelijksdag te laten slagen en vast te leggen voor de mooiste herinneringen. Na het kiezen van een van de pakketten, zal ik contact met jullie opnemen om een afspraak in te plannen voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking, nemen we alle details en wensen door. Het is uiteraard ook van belang dat er een klik is tussen de fotograaf en het bruidspaar. Mocht je interesse hebben in één van de drie pakketten, maar is het nog niet volledig naar jouw wens? Dan kan je in overleg met mij, wat aanpassingen doorvoeren. Samen doen we er alles aan om jullie grote dag te laten slagen en extra speciaal te maken.


Hoeveel kost het?

 

Zoek je een trouwfotograaf in Groningen, wil je geen zorgen op de grote dag, ik bied verschillende pakketten aan, zodat er voor ieder iedereen wel een passende oplossing is. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om mij als trouwfotograaf in te huren voor 5 uren, maar een langere afname van 8 of zelfs 12 uur is ook mogelijk. Bij elk pakket voor bruidsfotografie zitten drone beelden en hoge resolutie bestanden inbegrepen. Daarnaast ontvang je ook een mooi album met de mooiste herinneringen vastgelegd op beeld. Uiteraard is het ook mogelijk om extra uren af te nemen. Jullie geven jullie wensen door en samen kijken we naar een passende oplossing.
.


© 2022. BY BIJDS FOTOGRAFIE. OP ALLE FOTOSHOOTS EN PRODUCTEN ZIJN DE ALGEMENE-VOORWAARDEN EN DE PRIVACY-VERKLARING VAN TOEPASSING. KVK. 76493695 / BTW.NL003092039B52