Bastiaan IJssel de Schepper


Fijn dat jullie op mijn website kijken.


Na 23 jaar in het buitenland te hebben gewoond, is het voor mij een droom die uitkomt om mijn leven terug te brengen naar Nederland. Ik heb samen met mijn familie een prachtig hotel genaamd 'Quinta da cebola vermelha' gehad in het buitenland, waar we vele mooie herinneringen hebben gemaakt.


In 2019 besloot ik om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken en mijn leven terug te brengen naar Nederland. Ik ben teruggekeerd naar Groningen, waar ik me heb ingeschreven bij School voor fotografie om me om te scholen tot fotograaf.


Het verwezenlijken van mijn droom is een geweldig gevoel geweest. Ik heb veel geleerd over fotografie tijdens mijn opleiding bij School voor fotografie en heb nu de kans om mijn vaardigheden in de praktijk te brengen als fotograaf / trouwfotograaf. 

Ik help jullie graag als fotograaf met het vastleggen van jullie speciale momenten.


Ik help jullie graag als fotograaf met het vastleggen van speciale momenten.

Bastiaan ijssel de Schepper

Ik help je graag met het vastleggen van jullie bijzondere dag.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over mij en mijn werk?


Neem dan gerust contact met me op via e-mail of telefonisch contact. Ik ben altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan uw projecten. Als u contact met me opneemt, krijgt u een snelle reactie. Mijn e-mailadres is info@bijdsfotografie.com en mijn telefoonnummer is 0031 06 25343179. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en om een product van hoge kwaliteit te leveren. 


Als u meer informatie wilt, neem dan contact met me op.


© 2022. BY BIJDS FOTOGRAFIE. Op Alle Fotoshoots En Producten Zijn De Algemene-Voorwaarden En De Privacy-Verklaring Van Toepassing. KVK. 76493695 / BTW.NL003092039B52